Kék hírek
2015. May 07.

Bíróság elé állnak

Mint arról korábban beszámoltunk, egy oroszlányi húsbolt kirakatüvegét törte be a 20 éves demecseri R. István és a 18 éves nyírbogdányi B. Tamás 2015. április 17-én éjszaka. Az üzlet tulajdonosa másnap reggel fedezte fel a rongálást, mikor nyitotta volna a boltot.

Értesítette a helyi rendőröket, akik egyből tudták, kiket keressenek. Emlékeztek rá, hogy éjszaka igazoltattak két, számukra gyanúsan viselkedő férfit, de akkor a járőrök még nem tudták, mi történt pár utcával arrébb, így elengedték őket. Miután tudomást szereztek a húsboltnál történtekről, a rendőrök egyenesen a két férfi szállására siettek és elfogták a gyanúsítottakat. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését. Elmondták, hogy a kirakatot a bolt előtt talált lábtörlőráccsal ütötték ki. Végül hiába törték be az üveget, a hangos csörömpöléstől megijedtek és üres kézzel elszaladtak.

A két férfi ellen lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet 2015. május 5-én bíróság elé állítási javaslattal fejezett be és küldött meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

-KEM-RFK-


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek