Kék hírek
2018. November 28.

Hosszú távra tervez az új kapitány

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője november 1-jei hatállyal bízta meg Kiss Sándor r. alezredest az Oroszlányi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával.

A képviselő-testület keddi ülésén mutatkozott be az új rendőri vezető, aki elmondta: örömmel vállalta el a feladatot, mert ismeri a körülményeket, ismeri az itt folyó rendőri munkát.

Kiss Sándor 1999-ben határőrtisztként kezdte pályáját, Hegyeshalomban és Esztergomban is szolgált, utóbbi helyen közel hét évig. A 2008-as rendőrségi-határőrségi integrációt követően kezdődött rendőri pályafutása.

Több évig rendészeti szakterületen dolgozott, igazgatta a megye közrendvédelmi és határrendészeti osztályát. Az elmúlt két és fél évben a megyei kapitányság ellenőrzési szolgálatát vezette, így rálátása volt a járás rendőri tevékenységére is.

- Pályafutásom csúcsának tekintem az oroszlányi kapitányságvezetői beosztást, és hosszú távra tervezem itteni szolgálatomat, amihez kérem az önkormányzat támogatását is – fogalmazott a város új rendőri vezetője.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek