Önkormányzat
2018. május 31.

Múlt nélkül nincs jövő – véli a város vezetője

Megfontolt, bölcs döntések a város vezetői, a képviselő-testület részéről, látványos fejlődés, szépülő, gazdagodó település. Röviden így lehet jellemezni a mai húszezres lélekszámú Oroszlányt. A városban örömteli fejlesztések valósultak, valósulnak meg – mondta Lazók Zoltán polgármester a 24 ÓRA című megyei lapnak adott interjújában.

Sport
2018. május 31.

Kupagyőzelem után, bajnoki bronz

Úgy tűnt, mindkét csapat túl tudott lenni a csalódottságon, egy nagyon motivált Veszprémet láthatott a közönség az első perctől a parketten. Küzdöttek, harcoltak minden kosárért, labdáért, de nem maradt le az OSE sem, nagy tempót diktált a két gárda.

Hír
2018. május 30.

Védik adatait!

Az új uniós szabályozás jelentősen kibővíti a személyes adatok körét, és minden olyan azonosított vagy beazonosítható emberre vonatkozó adatot ilyennek tekint, amely az illető privát, szakmai vagy közösségi, társadalmi tevékenységére vonatkozik.

Önkormányzat
2018. május 30.

Volt téma bőven

Közel negyven téma szerepelt a két ülés közötti beszámolót is beleszámítva a képviselő-testület keddi ülésének napirendjén. Az előterjesztések elsősorban gazdasági, pénzügyi területeket öleltek fel, de számot adtak éves tevekénységükről az önkormányzat alapította cégvezetők, és a rendőrség képviselői is.

Hír
2018. május 29.

Dőlt a kémény

Szokatlan robajra riadtak hétfőn délelőtt a Borbála városrész lakói. Az egykori bányaüzem építő üzemének kazánházát bontják, és ezzel együtt kellett megszüntetni annak kéményét.

Statisztika
2018. május 29.

Minek nevezzelek?

A nemzetközi gyermeknap alkalmából készítette el a KSH az újszülöttek legnépszerűbb keresztneveinek listáját, mely szerint 2017-ben a leányoknál a Hanna, a fiúknál pedig a Bence volt a legkedveltebb keresztnév.

Hír
2018. május 28.

Hatalmas siker

Igazi nyári idő és rendkívül szórakoztató, vidám gyermekrendezvények várták az érdeklődőket a főtéren és a szabadtéri színpad előtt vasárnap délután, ahová nagyon sokan látogattak ki.

Hír
2018. május 28.

A hősökre emlékeztek

Istentisztelettel vette kezdetét vasárnap délelőtt a Rákóczi Szövetség oroszlányi szervezetének megemlékezése a város evangélikus templománál, ahol Nagy Csaba elnök köszöntötte a megjelenteket.

Hír
2018. május 27.

Rákóczi közgyűlés

Szombaton tartotta éves közgyűlését a Rákóczi Szövetség Budapesten, a Duna Palotában. Az eseményen az oroszlányi szervezet Nagy Csaba elnök vezetésével, 42 fős delegációval képviseltette magát.

Hír
2018. május 27.

A titok nyitja: örömmel élni - véli a százéves Kati néni

Századik születésnapján köszöntötte pénteken Széles Lászlónét Oroszlány alpolgármestere Rajnai Gábor, aki a város ajándéka mellett, a miniszterelnök aláírásával ellátott üdvözlő emléklapot is átadta az ünnepeltnek. A csodálatos szellemi frissességnek és testi egészségnek örvendő Kati néni egyetlen gyermeke, Beatrix otthonában éli mindennapjait.


Találatok száma: 69db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek