Önkormányzat
2018. július 31.

Francia testvérváros?

Tavaly novemberben kereste meg az önkormányzatot a Párizs melletti Yerres városának egyik civil szervezete kapcsolatfelvétel céljával, majd idén tavasszal egy kulturális szervezet is hasonló szándékát nyilvánította ki – hangzott el a városházán azon a hétfői megbeszélésen, amelyen részt vett Lazók Zoltán polgármester, Rajnai Gábor alpolgármester és File Beáta jegyző mellett Szinyei Melinda, a párizsi Magyarház Egyesület elnöke is.

Hír
2018. július 31.

Megújult szálló

Ünnepélyes keretek között vágták át hétfő délelőtt a volt Béke szálló megújult épületegyüttesének avatószalagját, amely Fortis néven várja szeptembertől a vendégeket.

Hír
2018. július 31.

A strandokon a sor

A NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2018. július 31. és augusztus 12. között fokozottan ellenőrzik a strandok, fürdők területén működő vállalkozásokat.

Sport
2018. július 30.

Milánóban emelték a súlyokat

Egy héten keresztül vetélkedtek az olaszországi Milánóban az utánpótláskorú súlyemelők. A tizenkilenc fős delegációban négy oroszlányi tehetség is helyet kapott.

Kultúra
2018. július 29.

Oroszlányi művész fújta az oboát

Carl Reinecke, Joseph Haydn, Maurice Ravel és Max Bruch művei csendültek fel többek között szombat délután az evangélikus templomban, a nyári koncertsorozat újabb programja során.

Statisztika
2018. július 29.

Többen dolgoznak

A 2018. április–júniusi időszakban a foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 475 ezer fő volt, 55 ezer fővel több, mint egy évvel korábban – áll a KSH jelentésében.

Egészség
2018. július 28.

Vörös kód!

A szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 65/E. § (3) bekezdése alapján a Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkár július 29-én 12 órától kiadta a vörös kód figyelmeztetést országosan.

Hír
2018. július 28.

Közösségformáló program

Csapatépítő kirándulást szerveztek a vöröskeresztes aktivisták az elmúlt héten, amely során Csákberényt és környékét fedezték fel.

Pályázat
2018. július 26.

Munkahelyteremtő pályázat

Hatmilliárd forintból idén már második alkalommal hirdeti meg a Pénzügyminisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására kiírt programját.

Hír
2018. július 26.

Szabotázs a múzeumban

Csaknem 500 millió forintos beruházással korszerű kiállítótérré alakítják a Bányászati Múzeumot, amelyben több újdonság is helyet kapott és kap a jövőben.


Találatok száma: 57db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek