Sport
2020. February 09.

Farsang Kupa

Szombaton került megrendezésre az Észak-Dunántúli Régiós egyesületek számára rendezett II. Farsang Kupa judo verseny az Oroszlányi Judo Club szervezésében. A rangos eseményre a régi sportcsarnokban került sor, ahol a város nevében Rajnai Gábor köszöntötte a résztvevőket.

A meghívást 14 klub fogadta el 158 versenyzőt nevezve, akik a 18 hazaival kiegészülve alkották a 176 fős mezőnyt. Az oroszlányiak remek versenyzését mutatja, hogy a pontversenyt megnyerve itthon tartották az első helyezettnek járó kupát. Csapatversenyben második lett Koroncó egyesülete, harmadik pedig a Győri Vitál JC.

Az oroszlányiak egyéni eredményei:

Aranyérmesek: Áncsák Kiara Manna, Müller Krisztián, Gáspár Norbert, Wertheim Dominik, Gyurkovszky Szilárd, Müller Olivér, Csontos Patrícia, Losonczi Richárd Gábor, Pinke Zsófia,

Ezüstérmesek: Rózsa Lili Zsuzsanna, Varga Regina, Székely Ádám, Áncsák Kitti, Praveczki Tamás, Szatmári Antal,

Bronzérmesek: Boros Benedek, Rácz Kitti, Szikszai Ferenc.

Végh Tibor vezető-edző nemcsak tanítványai eredményére, hanem a lelkes szülői segítő csapatra is büszke, akik nélkül nem lehetne versenyt rendezni. A sportolók felkészítésében Polovicz József edző segítette a munkáját.

Az idei versenyidőszak ezzel elkezdődött, innentől kezdve szinte hetente utaznak majd valamilyen versenyre az oroszlányi judósok.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek