Koronavírus
2020. március 18.

70 év felettiek figyelem!

Oroszlány Város Önkormányzata a koronavírus elterjedésének megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, az idősek egészségének és életének megóvása érdekében gondoskodik a 70 év felettiek ellátásáról.

Ennek keretében önkéntes segítők bevonásával az egyéni problémákhoz igazodva segítünk a melegétel kiszállításában, alapvető élelmiszerek és gyógyszerek beszerzésében.

A melegétel (leves+folytatás) ára kiszállítva 950,- Ft/adag annak az igénylőnek, aki a szociális étkeztetést nem tudja igénybe venni.

A gyógyszerek és az alapvető élelmiszerek árát a kérelmezőnek kell biztosítania, a beszerzési szolgáltatás ingyenes.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a fenti szolgáltatást igénylők a lakhelyüket vagy tartózkodási helyüket nem hagyhatják el!

Amennyiben ezt a szabályt elfogadható indok nélkül megszegik, abban az esetben az igénybe vett szolgáltatások azonnali hatállyal megszüntetésre kerülnek!

Kérem a 70 év feletti lakosokat, amennyiben a fenti szolgáltatások valamelyikét igénybe kívánják venni, elektronikus levélben az onkentes@oroszlany.hu címen, vagy az alábbi telefonszámok valamelyikén jelezzék 8 és 16 óra között:

06-20/348-6672
06-20/369-1791

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Önkormányzat által nyilvántartott önkéntes szolgálatot ellátó segítők egyedi azonosítóval (kitűzővel) rendelkeznek.

Lazók Zoltán
polgármester


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek