Sport
2020. május 13.

Milivoje Bozsovics lett az élvonal egyik legjobbja

Az OSE Lions felnőtt kosárlabdacsapatának remek szerepléséhez az olyan egyéni kiváló teljesítmények is hozzájárultak, mint Milivoje Bozsovicsé.

Hogy az OSE Lions újoncként is a középmezőny tagja tudott lenni, ahhoz a kiemelkedő csapatmunka mellett természetesen a kitűnő egyéni teljesítmények is elengedhetetlenek voltak.

Lepattanók tekintetében az oroszlányiak centere, Milivoje Bozsovics volt az egész bajnokság legjobbja, a szerb kosaras mind a védő- (mérkőzésenkénti átlaga 7,58), mind a támadó- (3,74), mind az összes lepattanó (11,32) tekintetében a bajnokság legjobbjának bizonyult. Mindez természetesen hozzájárult ahhoz, hogy a különböző játékelemeket összesítő VAL-index tekintetében (24,16) a bajnokság negyedik legjobb játékosának bizonyuljon a szerb.

A csapat legjobb pontszerzőjének Eric Washington bizonyult, aki 16,14-es mérkőzésenkénti pontátlagával a teljes élvonalbeli mezőny 13. helyén végzett. A remek vételnek bizonyuló amerikai kosárpasszok (5) tekintetében a hetedik, szerzett labdák (2,07) terén pedig a második helyen végzett az élvonalban. A VAL-index tekintetében a 14. helyen zárt 21,36-os átlaggal.

A legjobbak közé verekedte magát az ötödik légiós, az amerikai Bradley Hayes is, aki a blokkok terén (mérkőzésenkénti átlag: 1) negyedik lett a bajnokságban.

Forrás: kemma.hu
Fotó: oselions.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek