Sport
2020. május 19.

A szurkolók hatodik emberként segítették az OSE Lionst

A szezonban az élvonalba került oroszlányi kosarasokat a szurkolók lelkesedése is segítette az előrejutásban. A helyi B-közép, az OSE Ultras három tagja értékelte a befejezettnek nyilvánított szezont.

– A elején úgy voltam vele, hogy már az is nagy siker, ha a play outot el tudjuk kerülni újonc csapatként. Aztán jöttek a felkészülési és a bajnoki meccsek is, és láttam, hogy nem a kiesés elkerülése a realitás, hanem akár egy play off is. A kupadöntőbe jutás hatalmas meglepetés volt, nagyon örültem neki, bizakodva vártam azt a hétvégét, de sajnos azt is törölni kellett – fogalmazott Tamás János. Hozzátette: hat idegenbeli meccsre is elutazott, ahol mind kiváló hangulat volt, ráadásul Kaposváron vendégül is látták őket a helyi szurkolók.

Schattinger Zsolt azok közé tartozik, aki az összes meccset testközelből látta, mi több, még az utolsó, Paks elleni zárt kapus mérkőzést is a vendégbejáratnál szurkolta végig több társával. – Két találkozóra különösen szívesen emlékezem vissza. A körmendi volt az első ¬meccs az élvonalban 30 év után, a másik pedig természetesen az itthoni, Falco elleni győzelem. Nehezen viselem a mostani helyzetet, most épp a sűrűjében lennénk a szezonnak, de máshogy alakult. Ki tudja, meddig juthattunk volna… – mondta a szimpatizáns.

Varga György szinte minden szezonbeli meccset látott, idegenben és itthon egyaránt. – A bajnokság lezárásával nagy űr maradt bennem, de már dolgozunk barátaimmal, hogy segítsük a klubot és a csapatot az új szezon indulásakor. A B-közép mindig volt, az OSE Lions mindig lesz és új erővel készülünk együtt a következő szezonra – hangsúlyozta.

Forrás: kemma.hu
Fotó: oselions.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek