Sport
2021. February 15.

Remekeltek az ifjú súlyemelők

Február 13-án válogató versenyt rendezett - a Baczakó Kupa keretében – a fővárosi BKV Előre csarnokában a Magyar Súlyemelő Szövetség. Az esemény az előírásoknak megfelelően zárt kapuk mellett lett lebonyolítva.

Az Oroszlányi Városi Súlyemelő Klub (OVSK) versenyzői közül négyen indultak, mindannyian első helyezést értek el súlycsoportjukban és korcsoportjukban.

Szalai Lili a 71 kg-os súlycsoportban szokásához híven két országos csúccsal gazdagította éremgyűjteményét.77 kg-ot szakított és 97 kg-ot lökött az ifjúságiak között úgy, hogy szakításban és összetettben is országos csúcsot emelt.

Mikhel Eszter szintén örülhetett a teljesítményének, minden fogása szépen sikerült. Az ifjúságiak között a +86 kg-os súlycsoportban 78 kg-ot szakított és 98 kg-ot lökött. Összetettben 14 kg-ot javított az eddigi legjobb teljesítményén.

A 15 éves Síkos Dávid ugyancsak jó eredményt ért el a serdülők +96 kg-os súlycsoportjában. Hat jó gyakorlattal 90 kg-ot szakított és 113 kg-ot lökött, mellyel ő is megjavította az egyéni csúcsát.

Huber Bence is első lett a juniorok között, 89 kg-ot szakított és 107 kg-ot lökött.

Legközelebb március 6-án, Szombathelyen a Savaria Kupa elnevezésű kiemelt versenyen mérettetik meg magukat az oroszlányi súlyemelők – mondta Bagócs János, az OVSK edzője.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek