Hír
2018. August 31.

Az áldozatokra emlékeztek

Utolsó alkalommal hangzott el a Bányász Himnusz péntek délelőtt a volt Márkushegyi Bányaüzem udvarán, az 1983-as, harminchét bányász életét követelő katasztrófának emléket állító szobornál a 68. Bányásznap alkalmából.

Hír
2018. August 31.

Oroszlány APP – új városi mobilalkalmazás

Új, modern kommunikációs lehetőséget kínál az önkormányzat az oroszlányiaknak és a városban történtek iránt érdeklődőknek. Egy érintéssel elérhetik a legfrissebb híreket, bejelentkezhetnek a helyi eseményekre, rendezvényekre, megnézhetik a helyi televízió élő adását, sőt egyszerűn és gyorsan bejelenthetik a közterületeken észlelt problémákat is.

Hír
2018. August 31.

Ünnepeltek a bányász nyugdíjasok

Tizennegyedik alkalommal várták csütörtök délután a város és a környező települések nyugdíjasait a 68. Bányásznap programsorozatának nyitórendezvényére, amelyen a helyiek mellett a pusztavámi, vértessomlói és várgesztesi szakszervezeti tagok is együtt ünnepeltek.

Önkormányzat
2018. August 30.

Nyit a falusi óvoda

Immár második rendkívüli ülését tartotta csütörtök délelőtt a képviselő-testület, amelynek két napirendi pontját kellett megvitatniuk.

Önkormányzat
2018. August 30.

Újabb járdák újultak meg

Az önkormányzata folytatta a korábbi években megkezdett járdafelújítási programját, a most befejeződött beruházások 22,8 millió forintba kerültek.

Kultúra
2018. August 30.

Készül a zenei koncepció

Zenészek, zenepedagógusok, kórusvezetők és közművelődési szakemberek ültek egy asztalhoz szerda délután a művelődési központban, hogy továbbgondolják a már megkezdett városi zenei koncepció kidolgozását.

Sport
2018. August 28.

Hétből három bajnok

Kecskemét adott otthont a hétvégén a férfi, női serdülő és ifjúsági súlyemelő Országos Bajnokságnak, amit szép eredménnyel zártak az oroszlányi versenyzők – tájékoztatott Bagócs János.

Hír
2018. August 28.

Bányásznap

Több hónapos előkészítő munkát követően ért célegyenesbe a bányásznapi programsorozat összeállításán dolgozó csapat munkája.

Egészség
2018. August 28.

Pollenhelyzet

A 33. héten Tatabánya körzetében az előző hetihez hasonlóan magas volt a pollenterhelés.

Hír
2018. August 27.

Ünnepeltek az önkéntesek

Fennállásának százhetedik évfordulóját ünnepelte az Oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület vasárnap. A Szent Flórián téren tartott megemlékezésen Tyukodi József elnök köszöntötte a meghívott vendégeket, köztük Lazók Zoltánt és File Beáta jegyzőt.


Találatok száma: 58db

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek