Hír
2018. augusztus 28.

Bányásznap

Több hónapos előkészítő munkát követően ért célegyenesbe a bányásznapi programsorozat összeállításán dolgozó csapat munkája.

A számtalan programot felvonultató rendezvényről részletesen tájékozódhat a Program menüben, de néhány érdeklődésre számot tartó eseményre felhívjuk a figyelmét.

Augusztus utolsó napján 17.30-kor kerül sor a hivatalos emlékünnepségre a főtéren, majd a művelődési központban nyílik meg 18.30-kor a Fénnyel Festők Fotóklubjának kiállítása. 19.00-kor Tigroszlán koncert, 20.00 órakor Mécseses felvonulás lesz, végül este 9 órakor a Révész & Závodi Piramis-Évek koncert zárja a napot.

Szombaton 9 órakor kezdődik a hagyományos Csilletoló verseny, 10-kor a Bányászkupa - Öregfiúk labdarúgó torna, valamint a Nemzetközi Bányász Kupa Judo Verseny. 10-től lehet teljesíteni a Bányásznapi tekerést a Tekergőkkel, 13 órától pedig megkezdődik a Bányásznapi Fúvószenekari Találkozó. Este 9-től a Zenevonat Szuperkoncert szórakoztatja az érdeklődőket az LGT sztárjaival, s természetesen nem marad el a tűzijáték sem.

Vasárnap 9 órakor veszi kezdetét a bányász ételek főzőversenye a strand füves területén, míg 10.30-kor az Alma együttes családi matinéja várja a gyerekeket. Délután egymást követi Vastag Tamás, Maróth Viki és Zenekara és az Animal Cannibals koncert. 19 órakor Legénybúcsú c. musical bemutató lesz a MagyaRock Dalszínház előadásában az OKSZÍK színháztermében, ez regisztrációhoz kötött előadás.

A programsorozatot este 9-kor a Tánc a fényben c. tánc-show műsor zárja.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek