Kék hírek
2015. április 17.

200 ezer a nyomravezetőnek

Eljárást folytat az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt, aki 2015. február 2-án 17 óra 40 perc körüli időben bement egy oroszlányi dohányboltba, ahol késsel a kezében az eladót a kassza tartalmának átadására kényszerítette. Miután a 170 centiméter magas, 25-30 év körüli ismeretlen férfi megszerezte a pénzt, gyalogosan elmenekült.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság a tettes azonosításában a lakosság segítségét kéri. Aki a bűncselekménnyel, vagy annak elkövetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá a 34/517-777-es telefonszámon.

Komárom-Esztergom Megye Rendőrfőkapitánya 200 ezer forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

KEM-RFK


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek