Évforduló
2023. október 31.

A reformáció napja

Világszerte október 31-én ünneplik a reformáció napját, ugyanis ezen a napon függesztette ki Luther Márton a wittenbergi vártemplom ajtajára a híres „95 tételnek” nevezett dokumentumát. Luther tettét a protestáns reformáció kezdeteként tartják számon, hiszen olyan fontos témákat érintettek a tételek, mint a bűnbánat, vagy a bűnbocsánat.

Hír
2023. október 29.

Mécsesgyújtás a majki sírkertben

Az elmúlt évekhez hasonlóan, Halottak napja közeledtével mécsesgyújtást tartott az oroszlányi Rákóczi Szövetség a majki, Madárhegyi temetőben található katonasíroknál.

Kultúra
2023. október 29.

Anyatigrisek

Humorban gazdag színházi este, kitűnő zenékkel átitatott darab várta a közönséget szombaton este az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében.

Hír
2023. október 28.

Tök jó „Tök jó nap”!

Halloween jegyében várta pénteken délután a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár csapata a gyerekeket, családokat.

Hír
2023. október 28.

Ingatlan értékesítés

Az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal versenytárgyalás lefolytatásával értékesíteni kívánja a Mészáros Lajos utca 7. számú – volt háziorvosi rendelő – ingatlanát.

Sport
2023. október 28.

Integrált sportnap

A Benedek Elek Óvoda, Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény szervezésében pénteken délelőtt Oroszlányban rendezték meg a XVIII. Járási Integrált Sportnapot.


Találatok száma: 75db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek