Hír
2023. november 30.

Tájékoztató az ösztöndíj pályázatról

Oroszlány Város Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve az idei évben is csatlakozott a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdő fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer újabb fordulójához.

Önkormányzat
2023. november 30.

Az idősek problémáival foglalkoznak

Az Országgyűlés által elfogadott, az Idősügyi Nemzeti Stratégiáról szóló 81/2009. (X.2.) számú Országgyűlési Határozatban megfogalmazott célok elérése érdekében a helyi önkormányzatok tanácsadó, véleményező testületként Idősügyi Tanácsot hívhatnak életre.

Sport
2023. november 30.

Ovi-Kosár Kupa

az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány az Oroszlányi Sport Egylettel közösen Ovi-Kosár Kupát rendezett

Hír
2023. november 29.

Elnémított sorsok

Az „Így írnak Ök..” sorozat újabb előadásán Szebenyi István „Elnémított sorsok – Mindenkinek van egy története” című kötetét mutatták be kedden délután, az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár kiállítótermében.

Hír
2023. november 28.

Karácsonyi kedvenc

Ha összesítést végzünk a magyarok kedvenc ételeiről, stabil és igen előkelő pozíciója van a listán a máknak és a belőle készült főételeknek, desszerteknek. Egész évben helye van az asztalon, akár palacsintába tekerve, akár hosszúmetélttel tálalva, karácsonykor viszont még különlegesebb szerepet kap: hagyományos ünnepi süteményünk, a bejgli egyik legnépszerűbb tölteléke.

Hír
2023. november 27.

Rákóczi évzáró

A Rákóczi Szövetség Oroszlányi Szervezete november 25-én tartotta meg évzáró összejövetelét, melyet ismét hatalmas érdeklődés kísért.


Találatok száma: 62db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek