Hír
2015. szeptember 17.

Megújult az uszi

Két és fél hét megfeszített munka után befejeződtek az eredetileg tervezett felújítási, karbantartási munkák a város uszodájában (teljes belső festés, külső-belső nyílászárók felújítása, mozgáskorlátozott beemelő telepítése, szanitercserék, burkolatjavítások, szaunák belső felújítása, gépészeti-, légtechnikai felújítások, bővítmény és gépház világításkorszerűsítés, öltözőpadok felújítása, nagytakarítás, teljes vízcsere stb.) – tájékoztatott Tassi József létesítményvezető.

A munkálatok túlnyomó többségével a szeptember 6-ai nyitásra végeztek a szakemberek, ezt követően már csak kisebb, a napi működést nem befolyásoló tevékenységek folytak.

- Köszönet illeti azt a 15 kisvállalkozást, akik az uszodában munkát végeztek, és külön köszönet illeti az uszoda valamennyi munkavállalóját, akik a felújítás közben/után folyamatosan azon dolgoztak, hogy szeptember 6-ára ragyogjon a létesítmény. Az oroszlány Csobbanó Oroszlány Város Uszodája továbbra is barátságos környezetben, sok szeretettel és sokféle szolgáltatással várja Kedves Vendégeit – fogalmazott Tassi József.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek