Kék hírek
2015. november 28.

Kupával tértek haza rendőreink

Közel két évtizede rendezik meg szlovákiai testvérvárosunkban a belügyi labdarúgó kupát, amelyen a kezdetek óta részt vesz az oroszlányi rendőrkapitányság együttese is.

A tizennyolcadik vágsellyei tornára a csapatot elkísérte Lazók Zoltán polgármester, illetve Takács Tímea, a művelődési központ vezetője, akik a szurkolás mellett megtekintették azt a digitális vezérlésű vetítőrendszert is, amihez hasonlót a gazdasági és megtérülési tervezést követően esetleg Oroszlányban is üzembe lehetne állítani. Városvezetőnk találkozott kollégájával és barátjával, Jozef Belickyvel, akit hivatalában is felkeresett.

A vendéglátók mellett Csehországból, Lengyelországból és Magyarországról összesen hat belügyi csapat érkezett az eseményre, melynek a helyi sportcsarnok adott otthont. Rendőreink nem igazán keltették összeszokott együttes benyomását, hiszen a cseh Telctől, majd a lengyel Konskie-tól, illetve két vágsellyei gárdától is vereséget szenvedtek, de a végére összeszedték magukat a fiúk, és megnyerték az utolsó meccset.

Mérlegük 18 kapott és 8 rúgott gól, valamint a 6. helyezésért járó kupa.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek