Közélet
2015. december 16.

Mindenki karácsonya - gyerekeknek

Hetekkel ezelőtt fordultak kérésükkel a szervezők a város iskoláihoz, illetve a vöröskereszt bázisóvodájához, hogy mint a tanulók legjobb ismerői, mérjék fel az intézményekbe járó hátrányos helyzetű gyerekeket, s ők kaptak meghívót a Mindenki karácsonya című keddi eseményre.

Izgatott gyerekzsivaj töltötte meg délután a művelődési központ színháztermét, ahol elsőként Brunner Róza, a vöröskereszt városi elnök köszöntötte a fiatalokat, majd Rajnai Gábor alpolgármester szólt a karácsonyvárás izgalmairól: minden család életében fontos szerepet kapnak az ünnepek, ki-ki a maga módján ünnepel, másként éli meg ezeket a napokat, mint a hétköznapokat. Aztán körbe álljuk a fát, a csillagszórók szórják a szikrát, s izgalommal találgatjuk, vajon mit rejtenek az ajándékcsomagok – fogalmazott.

A Mindenki karácsonyának ünnepi műsorában a Silhouette balettcsoport Diótörő című produkciójának első részét tekinthették meg a meghívottak, majd a programot követően hamar gazdára talált az a 300 csomag, amiket a vöröskereszt aktivistái állítottak össze az önkormányzat anyagi támogatásával.



Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek