Hír
2016. február 15.

Egyszerűbb lesz a betegfelvétel az izotópdiagnosztikán

A tatabányai Szent Borbála Kórház tájékoztatása szerint február 15-étől az intézményben egyszerűbb lesz a betegfelvétel az izotópdiagnosztikán. Ettől a naptól nem kell bejelentkezni a Betegfelvételi Irodán és sorszámot sem kell húzni: vizsgálat napján a Pajzsmirigy-, Izotópdiagnosztika- és Osteoporosis Szakrendelésekre érkezők az Osztályon regisztrálhatnak.

A kórház arra is felhívja a figyelmet, hogy előjegyzési időpontot továbbra is a Betegfelvételi Iroda munkatársai adnak személyesen, vagy telefonon az 515-456-os telefonszámon 11-től 14.30-ig.

Egészségüggyel kapcsolatos az a hír is, amely tudatja, hogy az influenzás megbetegedések miatt további egészségügyi intézményekben rendeltek el látogatási tilalmat. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat legfrissebb adatai szerint Budapesten kívül már kilenc megye több kórházában van korlátozás.

Komárom-Esztergom megyében a legutóbbi tájékoztatás szerint egy egészségügyi intézményben rendeltek el látogatási tilalmat: az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet krónikus fekvőbeteg ellátás teljes területén van érvényben látogatási tilalom.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek