Kultúra
2016. március 08.

Civil kurázsi

Huszadik alkalommal rendezik meg április 30. és május 8-a között a Civileké a Ház programsorozatot, amely ez évben a „boldogság” tematikája köré épül.

A hétfői megbeszélésen Takács Tímea, az OKSZÍK igazgatója és Talabér Beatrix rendezvényszervező ismertette a civil közösségek képviselőivel a tervezett programot, várva a további ötleteket.

Mint elhangzott, a szombati nyitónapon kerül sor a Dunántúli Néptánc Fesztiválra, majd a szabadtéri színpadon folytatódnak az események. 17 órakor nyílik meg a bemutatkozó Civileké a Pást kiállítás, amit gálaműsor követ.

A továbbiakban majálist, egészségnapot és sportdélutánt szerveznek, életreform programokra várják a város lakóit. Oroszlány ad otthont a megyei nyugdíjas klubtalálkozónak és a hagyományos Európa napnak, valamint sok-sok zenés, táncos produkció is a közönség elé kerül.

A szervezők szeretnék, ha minél többen értesülnének az eseményekről, ezért az internetes és sajtós megjelenés mellett egy programfüzet is segít majd a tájékozódásban – mondta Takács Tímea.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek