Kultúra
2016. szeptember 28.

Ökoanyu a könyvtárban

Rövid nyári szünet után, folytatódott az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár olvasótermében az "Így írnak Ők ..." elnevezésű programsorozat. A hagyományokhoz híven most is a hónap utolsó hétfőjén láttak vendégül egy ismert írót: Nagy Rékát – tájékoztatott Takács Tímea intézményvezető az eseményről.

Programunkkal csatlakozni kívántunk az Országos Könyvtári Napokhoz, amely során az újrahasznosítás, a "zöld" könyvtár, az Öko is szerepel – mondta a szakember.

Nagy Réka a Pécsi Egyetemre járt, dolgozott a Pesti Est-nél, cikkezett a Nők Lapjában, tevékenykedett kulturális programszervezőként is a Millenáris Parkban évekig. A Praktika magazinban is vezet rovatot, valamint jelenleg a Kismama főszerkesztő helyettese. Az írás mindig is közel állt hozzá és régóta dédelgette a gondolatot, hogy egyszer könyvet ír. Édesanyaként és feleségként maga is háztartást vezet, gyakran foglalkoztatta a gondolat, hogy mit, és hogyan lehetne jobban, környezetbarátabban csinálni. Sokat olvasott és kutatott a témában az előtt, hogy megjelent első kötete az Ökoanyu. A kezdeti siker lendületet adott az Ökobaba és az Ökoanyu a konyhában című folytatások megírásához. Jelenleg is új könyvén dolgozik, aminek kiadását jövőre tervezi.

Saját honlapján és Facebook oldalán további plusz információkat találhat a közönség az írónőről, aki dedikálta is köteteit az érdeklődőknek.

Fotó: Molnár Anikó


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek