Mozaik
2016. november 30.

Közlemény

A Varikont Kft. tájékoztatja az érintett lakosságot és vállalkozásokat, hogy 2016. december 1-én megkezdi a Bánki Donát utcai üzletsor mögött (I. ütem) és Lapos étterem mellett (II. ütem) kialakult zöldfelületi taposások helyén a mart aszfaltos burkolatú, gépjármű várakozóhelyek kialakítását.

Hír
2016. november 30.

Óvatosan a gyertyákkal!

A katasztrófavédelem ismételten felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy az adventi vasárnapokon, karácsonykor és szilveszterkor gyújtott gyertyákat, csillagszórókat ne hagyják felügyelet nélkül.

Hír
2016. november 30.

Decemberben kell dönteni az eváról

2016. december 1-je és december 20-a között választhatják 2017-re az egyszerűsített vállalkozói adót (eva) az újonnan bejelentkező adózók. Azoknak, akik 2016-ban az eva szerint adóztak, és ezen 2017-ben sem változtatnak, nem kell újra bejelentkezniük.

Intézmény
2016. november 29.

Vonósok versengtek Oroszlányban

Bartók, Prokofjev, Csajkovszkij, Vivaldi, Schubert műveinek dallamai hangzottak fel – többek között – hétfőn, a nyolcadik alkalommal megrendezett megyei Bordács Béla Hegedű- Brácsa- és Gordonkaversenyen az oroszlányi Bakfark Bálint művészeti iskolában.

Közélet
2016. november 29.

Több mint másféltonna adomány

Az elmúlt hétvégén szervezte meg az Élelmiszerbank a CIB Bank főtámogatásával a már hagyományossá vált karácsonyi adománygyűjtését. Ebben közreműködő szervezetként vett részt az önkormányzati Szociális Szolgálat.

Hír
2016. november 28.

Fényárban a város

Tésről, Győrújbarátból, Ösküből, Budaőrsről, Imelyiből érkeztek többek között hagyományőrző daloscsoportok vasárnap, hogy részt vegyenek a XXVI. Adventi Népdalköri Találkozón.

Sport
2016. november 28.

Tekediadal

Győzött a hétvégén az oroszlányi tekecsapat. Az ellenfél a Vilati Eger SE. együttesét 7:1 arányban gyűrték le, s ezzel az NB-I keleti csoportjában továbbra is őrzik második helyüket.

Kék hírek
2016. november 28.

Nem ittak az autósok

Komárom-Esztergom megyében folyamatosak a közúti ellenőrzések, ahol a rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak az ittas sofőrök kiszűrésére. A főkapitányság beosztottjai 2016. november 25-én, Oroszlány belterületén ellenőrizték a gépkocsivezetőket a gyors, finn teszttel.

Közélet
2016. november 27.

Megmérettetés a közéletben

Van ok a büszkeségre, foglalható össze Nagy Csaba elnöki beszámolójának lényege, ami szombaton hangzott el a Rákóczi Szövetség oroszlányi szervezetének évzáró rendezvényén, amelyre megtelt a művelődési központ kamaraterme.

Közélet
2016. november 26.

A Gulágok áldozataira emlékeztek

A Magyar Országgyűlés 2012. május 21-én a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapjává nyilvánította november 25-ét.


Találatok száma: 68db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek