Hír
2018. September 29.

Stratégiai megállapodás

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön New Yorkban aláírta a kormánnyal kötött stratégiai megállapodást a turbófeltöltőket gyártó, amerikai BorgWarner vállalattal, amely a világ legnagyobbjai közé tartozik az ágazatban – közölte az MTI.

Sport
2018. September 28.

Királylány a sportcsarnokban

Tizenhatodik alkalommal rendezte meg péntek délelőtt integrált sportnapját, a Benedek Elek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Előkészítő Speciális Szakiskola és Kollégium.

Sport
2018. September 28.

Pakson versenyeztek

Az Oroszlányi Judo Club versenyzői az elmúlt hétvégén a paksi Atom Kupa Nemzetközi Judo Versenyen vettek részt.

Hír
2018. September 28.

Leáldozóban

A 38. héten Tatabányán és a térségben az előző hetihez képest csökkent a pollenterhelés.

Mozaik
2018. September 28.

Hirdetmény

Módosult az építési szabályzat és a szabályozási terv.

Mozaik
2018. September 27.

Lakossági fórum

Lakossági fórum az Erdész utca csapadékvíz elvezetéséről

Közélet
2018. September 27.

Oroszlány is támogatja a felvidéki magyar gyerekek iskolakezdését

A Kárpát-medence 380 települését keresik fel ezekben a hetekben a Rákóczi Szövetség képviselői, hogy átadják a magyar tannyelvű iskolákba beíratott nebulók családjának azt a beiskoláztatási támogatást, ami magánszemélyek, vállalatok, önkormányzatok adományaiból gyűlt össze. A kezdeményezés célja, hogy egyre többen végezzék tanulmányaikat magyar nyelvű oktatási intézményben.

Hír
2018. September 27.

Sok felesleges tortúra megszűnhet

A kormányablakoknál intézhető 2500 féle ügyből eddig hétszáz olyan ügytípust találtunk, amelyek feleslegesnek tűnnek - jelentette ki a közszolgálatért felelős államtitkár a felújított járási hivatal átadásán szerdán Oroszlányban.

Önkormányzat
2018. September 27.

Aktív közélet a közmeghallgatáson

Kamerarendszer bővítés, játszótér korszerűsítés és útfelújítási beruházások - többek között ezek a témák szerepeltek a képviselő-testület kedd délutáni közmeghallgatásán, melyen szép számban jelentek meg érdeklődők a sportcsarnok konferenciatermében.

Hír
2018. September 26.

Szociális fejlesztés

A 2017. december 4-i támogató döntéssel Oroszlány Város Önkormányzata 88.465.000 Ft támogatást nyert el az EFOP-2.2.3-17-2017-00039 azonosító számú, az Önkormányzati Szociális Szolgálat Családok Átmeneti Otthona épületének fejlesztése című projektje megvalósításához, melynek keretében a Fürst Sándor u. 20. szám alatt található Családok Átmeneti Otthona épületének korszerűsítése valósulhat meg.


Találatok száma: 66db

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek