Hír
2019. July 31.

Tér és képesség a növekedésre

Komárom-Esztergom megye autóipari beszállítói közül az egyik legnagyobb, a BorgWarner Oroszlány Kft. Jelenleg három gyárában több mint másfél ezer a munkavállalók száma. Bogár Attila ügyvezető igazgatóval a kemma.hu készített riportot.

Önkormányzat
2019. July 30.

A Borbálai óvodán a sor

Öt éve kezdődött a város átfogó óvodafejlesztési programja, amelynek keretében elsőként 25 millió forintot költött az önkormányzat a Malomsori óvoda felújítására, és még 2 milliót a teljes elektromos rendszer cseréjére, míg az udvari részen 4,5 millióból alakították ki az új csapadékvíz elvezető rendszert és a teraszt.

Kék hírek
2019. July 30.

Ezt megúsztuk

Összesen két tűzesethez, két műszaki mentéshez és tíz viharkárhoz vonultak a tűzoltók a hétvégén – tájékoztatott a katasztrófavédelem. A szombati és vasárnapi vihar következtében keletkezett károk felszámolásához néhány órán belül megyeszerte több alkalommal riasztották a katasztrófavédelem hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóit, akiknek főként kidőlt fák adtak munkát.

Sport
2019. July 30.

V. Ultra Rába

Az Ultra Rába nonstop kajakos-kenus teljesítménytúra kb. 225 km-es hosszával és 100 mérföldes SUP változatával, a Rába folyó technikai kihívásaival, az éjszakai szakasz különlegességével egy igazán komoly és nehéz teljesítménytúra és verseny.

Hír
2019. July 29.

Ismét választunk!

Október 13-ára írta ki a magyarországi önkormányzati választásokat Áder János köztársasági elnök pénteken.

Kultúra
2019. July 29.

Le a kalappal

Nem sok olyan rendezvény van a városban, amelyiket egyöntetűen dicsérik a látogatók. Nos, a pénteki szabadtéri mozi ilyen volt.

Hír
2019. July 26.

A helyi tévében bukkan fel Vujity Tvrtko

Igaz, az ATV Start műsorvezetője csak egy napra vette át a hatalmat az OVTV stúdiójában, mégpedig azért, hogy egy igazán különleges interjút készítsen.

Hír
2019. July 26.

Aszfaltoznak

Csütörtökön az előkészítő munkákat követően megkezdődött az aszfaltozás a Haraszthegyi és a Népek barátsága utcában – tájékoztatott a beruházások állásáról Németh Gábor, az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. (OIH) vezérigazgatója.

Hír
2019. July 24.

Harminc éve nyugdíjas

Rajnai Gábor alpolgármester az önkormányzat és a miniszterelnök nevében köszöntötte szerdán Térei Tibort 90. születésnapja alkalmából.

Hír
2019. July 24.

Hogy nyugodt legyen üdülése

Felmérések szerint egy betörő 5 percig kockáztatja a lebukást. Ha olyan védelmi rendszert lát, ami ennél hosszabb ideig feltartóztatja, nem kockáztatja meg, hogy lebukjon, inkább odébb áll. Hírlevelünkben a vagyonvédelemhez adunk hasznos tanácsokat.


Találatok száma: 45db

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek