Önkormányzat
2023. június 28.

Testületi ülés

12. napirendi pontot tárgyalt az oroszlányi képviselő-testület a június 27-i, munkaterv szerinti ülésén.

A kiküldött meghívóban szereplő napirendi pontok közül 11-et nyílt ülésen tárgyaltak, míg a „2023. évi városi kitüntetési javaslatok” tárgyú előterjesztést kötelezően zárt ülés keretében.

Elsőként tájékoztató hangzott el a két ülés között történt fontosabb eseményekről, a hozott döntésekről, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, majd az oroszlányi labdarúgás fejlesztésének céljait támogató döntést hoztak a képviselők.

Ezt követően módosították az idei költségvetést, elfogadták az Oroszlányi Rendőrkapitányság, az „Oroszlányi Távfűtésért” Közalapítvány, továbbá a Benedek Iskola Gyermekeiért Közalapítvány 2022. évi beszámolóját. Meghatározták a 2023/2024. nevelési évben indítható óvodai csoportok számát, pontosították a TOP-4.3.1-16-KO1-2017-00001 projekthez kapcsolódó önerő összegét, majd önkormányzati ingatlanvagyonnal kapcsolatos döntéseket hoztak.

Támogatták a franciaországi Yerres városával kötendő testvérvárosi megállapodást, végül a kérdések, interpellációk napirenddel zárult a nyílt ülés.

A zárt ülésen a 2023. évi városi kitüntetési javaslatokat vitatták meg a városatyák.

A testületi ülés előterjesztései itt olvashatók: https://oroszlany.hu/onkormanyzat/kepviselo-testulet#kepviselo_testulet_ulesek


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek