Hír
2023. augusztus 21.

Véget ért a három napos Borfesztivál

Változatos programokkal várta a borbarátokat, zenerajongókat a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár augusztus 18-20. között, az V. Oroszlányi Borfesztiválon.

A három napos „BOROSZLÁNY”-ra hat pincészet érkezett, hogy bemutassák, a látogatók pedig megkóstolhassák a hegy zamatos levét. A nemes nedűk kortyolgatása közben pedig gazdag kulturális programoknak lehettek részesei az érdeklődők. A legkisebbek örömére pénteken komplett vidámpark nyílt, majd a szabadtéri színpadon a pécsi Daniel Speer Brass zenekar kezdte a koncertek sorát. Őket a z Erdélyből, Marosvásárhelyről érkezett Szintaxis zenekar követte a színpadon. A nyitónap zárásaként – a hatalmas tömeg örömére - egy fergeteges, zenés vízi varázslat került bemutatásra a Szent Borbála téren.

Augusztus 19-én, szombaton elsőként a Selfish Murphy együttes csapott a húrok közé, majd a Felvidékről, Farnadról érkező Estendon zenekar koncertjére került sor. Este, 21 órára szinte teljesen benépesült rajongókkal a szabadtéri színpad előtti terület, hiszen Tóth Vera és kísérő zenekara lépett fel, óriási sikert aratva.

A zárónapon a kárpátaljai Ullie zenekar kezdett, majd az Ötödik Évszak népzenei együttes szórakoztatta a lelkes közönséget. Végezetül a Magyar Rhapsody Projekt a világhírű operaénekes művésszel, Molnár Leventével közösen tette feledhetetlenné az V. BOROSZLÁNY-t.



Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek