Hír
2023. október 05.

Folyamatosan zajlanak az útfejlesztések

Több helyszínen megújulnak Oroszlányban az útfelületek a „Városi utak, járdák, parkolók fejlesztése 2023. évi program” keretében.

Az önkormányzati projekten belül idén ősszel több városi útfelület fejlesztése valósul meg, amelyek kivitelezését az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. végzi alvállalkozó bevonásával.

A beruházás során megújul a Mészáros Lajos és Rosenberg utcák közötti garázssor megközelítését szolgáló korábbi földút, ahol a bekötő út szilárd burkolatot fog kapni és egy kisebb csapadékvíz szikkasztó terület is kiépítésre kerül.

Szintén szilárd burkolatú, aszfaltozott parkoló kerül kialakításra a Táncsics udvar 3-14. és 15-26. számú társasházak környezetében a jelenleg használatban lévő murvás parkolók helyett, valamint aszfaltozott borítást kap a Petőfi Sándor utcában található járdafelület is.

A kivitelezés ideje alatt ideiglenes forgalmi rendváltozások lépnek életbe az érintett területeken, vagyis lezárt parkolókra, félpályás útzárra, illetve a gyalogos közlekedő lezárására lehet számítani a munkálatok befejezéséig, várhatóan november 3-ig bezárólag.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek