Hír
2023. október 06.

Ismét összeült a bizottság

Három napirendi pont tárgyalására tett javaslatot Hufnágel Ákos rendőr alezredes, városi rendőrkapitány az Oroszlányi Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Bizottság csütörtöki ülésén.

Elsőként a 2023. május 31. óta eltel időszak eseményeit tekintette át grémium, amelyben kiemelt szerepe volt a Bányásznapi rendezvénysorozatnak, valamint a Rendőrség által szervezett nyílt napnak. Elhangzott, hogy döntés született a két Traffibox elhelyezését illetően, ennek megfelelően a sebességmérő berendezések a Kecskédi úton és a Mindszenti úton fogják kiszűrni a gyorshajtókat, szabálysértőket.

Második témakör az iskolakezdéssel kapcsolatos intézkedések voltak. A rendőrök a reggeli órákban rendszeresen ellenőrzik az oktatási intézmények környékét, figyelik a gyalogátkelőket. Eddig kiemelkedő esemény nem történt, azonban a rendőrkapitány felhívta a figyelmet az elenyésző, de egyre több rollerbalesetre.

Az egyebek napirendben Lóczi Krisztián, a Városrendészeti Osztály vezetője jelezte, hogy Halottak napja környékén a közterület-felügyelők a rendőrséggel együtt fokozott ellenőrzést fognak tartani a városi temetőnél.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek