Kék hírek
2023. október 06.

Útban hazafelé fogták el zsákmányával az elkövetőt

Egy oroszlányi férfi éppen az utcán sétált két bőrönddel, amikor a rendőrök megállították őt. Az átvizsgálás során lopott tárgyak kerültek elő.

Az oroszlányi rendőrök október 5-én, a Bokodi úton lettek figyelmesek egy férfira, aki két bőröndöt húzott. Igazoltatták, mire elmondta, hogy csak ruhák vannak bennük. Az egyik táskához viszont valaki két szegélynyírót kötött. A rendőrök ellenőrizték a két koffert, ami tele volt szerszámokkal. A helyi lakos később már azt hajtogatta, mindent egy kuka mellett talált. Az egyik bőröndön név és telefonszám volt, amit a járőrök ellenőriztek. A sértett így értesült a bűncselekményről, hogy feltörték a tárolóját, ahol a bőröndöket és a szerszámot tartotta.

A járőrök J. Dánielt előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 23 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, lopás miatt indult ellene büntetőeljárás. Az elvitt tárgyakat a rendőrök lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek. Az elkövető már nem volt ismeretlen előttük. A nyomozók bíróság elé állítási javaslattal küldik meg az iratokat a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek