Hír
2023. december 05.

Zajlanak az előkészületek

Teljes gőzzel zajlik az Oroszlány várossá nyilvánításának 70. évfordulója alkalmából tervezett jubileumi ünnepségsorozat előkészítése.

A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár, a Bányászati Múzeum, a Bányász Klub Alapítvány, valamint a város civil és sport szervezetei közös összefogással próbálnak emlékezetes eseményeket szervezni. A rendezvények koordinálásával dr. File Beáta jegyzőt bízták meg.

A művelődési ház már készíti a 2024-es munkatervét, kiemelten foglalkozva a város 70., illetve az intézmény 50. születésnapjához kapcsolódó rendezvényekkel.

Az előzetes programterv már tartalmaz konkrét rendezvényjavaslatokat, de még nem teljes körű. Mivel a civil és sport szervezeteknek további információra van szükségük a saját terveik kidolgozásához, az ünnepség szervezésére alakult munkacsoport javasolta, hogy két lépésben hirdessenek pályázatot a város születésnapjához kapcsolódó eseményekre: először az év első felére, majd később a második félévre vonatkozóan.

Az ünnepi rendezvények kiválasztásánál az a cél, hogy olyan események kapjanak támogatást, amelyeken a város lakossága széles körben részt tud venni, méltóvá téve a jubileumi évfordulót.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek