Hír
2021. September 19.

Családi nap harmadszor

Harmadik alkalommal hívták meg tagjaikat, támogatóikat, barátaikat az oroszlányi „Optimisták” családi napjukra, aminek a művelődési központ adott otthont szombaton.

Kék hírek
2021. September 19.

Elismerés a kapitánynak

Hosszú évekig az oroszlányi kapitányság parancsnokaként szolgált Madari Csaba, aki jelenleg a Tatabányai Rendőrkapitányság vezetője.

Sport
2021. September 18.

Dőlnek a rekordok?

Míg 6 évvel ezelőtt, 2015-ben kilencvenöten indultak szombat reggeltől vasárnap reggelig az Oroszlányi Sport Egylet (OSE) Kószák szakosztálya által rendezett 24 órás váltófutáson, addig tavaly már több mint 200-an tejesítették a 3008 méteres távot, volt, aki 33 alkalommal.

Hír
2021. September 18.

Zarándoklat Bodajkra

Szombaton reggel indult útnak gyalog és kerékpárral a katolikus templomtól az a zarándokcsapat, amelynek tagjai Csókakő érintésével a bodajki Mária-napi Búcsút keresik fel.

Sport
2021. September 18.

Fülöp András Kajak Emlékverseny

Lassan vége a vizes szezonnak, a pontszerző és nemzetközi versenyek zöme már lezajlott, de kajakosainknak még hátravolt egy tatai megmérettetés. A verseny névadója a fiatalon elhunyt, sportszerető versenyző, akinek emléktábláját is megkoszorúzták a résztvevők.

Hír
2021. September 17.

Készül a hulladékudvar

Jól haladnak a városi hulladékudvar munkálatai - tájékoztatott Rajnai Gábor alpolgármester, aki egyben a beruházó Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás operatív tanácsának is tagja.

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek