Oroszlányért Alapítvány

Hírek

Az Oroszlányért Alapítvány kuratóriuma MUNKAERŐPIACI FÓRUMRA várja a városi cégek vezetőit és képzésért felelős kollégáit, ahol, a helyi vállalkozások tapasztalatiról, képzési igényeiről tartanak véleménycserét.

A fórum helye és ideje:
2022. május 24, kedd 8.00-10.00, a Krajnyik Akác András Sportcsarnok konferenciaterme.

A részvétel a fórumon ingyenes, de segít a szervezésben, ha az alábbi linkre kattintva regisztrálják részvételi szándékukat: https://forms.gle/Lq6DDFvWw9DuiqRPA

A regisztrációt követően az űrlap tartalmaz még néhány kérdést a céges képzési igényekről, kérjük ezt is válaszolja meg!

Amennyiben a rendezvényen nem tud részt venni, a regisztrációs kérdéseket kihagyva, a kérdéseket kérem, hogy akkor is válaszolja meg!

Az Alapítvány

Az „Oroszlányért Alapítvány” létrehozásáról Oroszlány Város képviselő-testülete döntött 48/2022. (III.31.) és 51/2022 (IV.28.) Kt. határozatával.

A alapítvány célja, hogy a város önkormányzatával, társadalmi és politikai szervezeteivel, a környező vállalatokkal és vállalkozókkal, valamint a civil közösségekkel együttműködve segítse Oroszlány város oktatási, egészségügyi, közművelődési és sport tevékenységének ellátását, a város környezetének védelmét, a városi identitás erősítését, civil közösségek bevonását a városi döntéshozatalba, valamint a helyi vállalatok és vállalkozók bevonását a gazdasági programok tervezésébe és a városi feladatok finanszírozásába.

Az alapítvány kiemelt feladata a helyi oktatási igények kielégítése, felnőttképzések, tanfolyamok és felsőoktatási képzések szervezése egyrészt a vállalkozások humánforrás igényeinek kielégítése, másrészt a foglalkoztatás biztosítása érdekében.

Az alapítvány nyilvántartásba vétele jelenleg folyamatban van.

Kuratórium

A kuratórium tagjai:

 • dr. Deés Szilvia (a kuratórium elnöke)
 • Kapitány Róbert
 • Torma Brigitta
 • Nagy Anita
 • Vasi Melinda

Kapcsolatfelvétel: dees.szilvia@oroszlany.hu címen.

Hír
2022. August 18.

Ünnepi buszmenetrend

A Volánbusz az alábbiakat tette közzé honlapján az ünnepi hétvége menetrendjével kapcsolatban:

Kék hírek
2022. August 18.

Hogy mindenki hazaérjen

Három ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból megyénk rendőrei az elmúlt 24 órában.

Hír
2022. August 16.

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától

Harmadfokú hőségriasztást adott ki az ország egész területére az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlását figyelembe véve 2022. augusztus 17. (szerda) 00.00 órától 2022. augusztus 19. (péntek) 24.00 óráig.

Hír
2022. August 16.

Szabályozott keretek között zajlik a fakitermelés

Az erdészeti, a természetvédelmi hatóság és a nemzeti parkok szakemberei a fakitermelés szabályozására vonatkozó rendelet módosítása után is ugyanúgy ellenőrizni fognak minden fakitermelést, mint eddig.

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek