Oroszlányért Alapítvány

Hírek

Az Oroszlányért Alapítvány kuratóriuma MUNKAERŐPIACI FÓRUMRA várja a városi cégek vezetőit és képzésért felelős kollégáit, ahol, a helyi vállalkozások tapasztalatiról, képzési igényeiről tartanak véleménycserét.

A fórum helye és ideje:
2022. május 24, kedd 8.00-10.00, a Krajnyik Akác András Sportcsarnok konferenciaterme.

A részvétel a fórumon ingyenes, de segít a szervezésben, ha az alábbi linkre kattintva regisztrálják részvételi szándékukat: https://forms.gle/Lq6DDFvWw9DuiqRPA

A regisztrációt követően az űrlap tartalmaz még néhány kérdést a céges képzési igényekről, kérjük ezt is válaszolja meg!

Amennyiben a rendezvényen nem tud részt venni, a regisztrációs kérdéseket kihagyva, a kérdéseket kérem, hogy akkor is válaszolja meg!

Az Alapítvány

Az „Oroszlányért Alapítvány” létrehozásáról Oroszlány Város képviselő-testülete döntött 48/2022. (III.31.) és 51/2022 (IV.28.) Kt. határozatával.

A alapítvány célja, hogy a város önkormányzatával, társadalmi és politikai szervezeteivel, a környező vállalatokkal és vállalkozókkal, valamint a civil közösségekkel együttműködve segítse Oroszlány város oktatási, egészségügyi, közművelődési és sport tevékenységének ellátását, a város környezetének védelmét, a városi identitás erősítését, civil közösségek bevonását a városi döntéshozatalba, valamint a helyi vállalatok és vállalkozók bevonását a gazdasági programok tervezésébe és a városi feladatok finanszírozásába.

Az alapítvány kiemelt feladata a helyi oktatási igények kielégítése, felnőttképzések, tanfolyamok és felsőoktatási képzések szervezése egyrészt a vállalkozások humánforrás igényeinek kielégítése, másrészt a foglalkoztatás biztosítása érdekében.

Az alapítvány nyilvántartásba vétele jelenleg folyamatban van.

Kuratórium

A kuratórium tagjai:

 • dr. Deés Szilvia (a kuratórium elnöke)
 • Kapitány Róbert
 • Torma Brigitta
 • Nagy Anita
 • Vasi Melinda

Kapcsolatfelvétel: dees.szilvia@oroszlany.hu címen.

Hír
2023. February 02.

Szakmai konzultáció

Megyei jegyzők számára tartottak szakmai konzultációt csütörtökön délelőtt Oroszlányban, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár kamaratermében.

Évforduló
2023. February 02.

Szerzetesek Világnapja

Modern világunkat jellemzi, hogy szinte minden hétre jut valamilyen világnap, amely az adott témára igyekszik koncentrálni a figyelmet. Azt bizonyára kevesen tudják, hogy 1997 óta február 2-a a Szerzetesek Világnapja.

Hír
2023. February 01.

Április 23-án lesz az időközi választás

Oroszlány Város Helyi Választási Bizottsága a február 1-i ülésén 2023. április 23-át (vasárnap) jelölte ki az időközi önkormányzati képviselő választás időpontjának.

Évforduló
2023. February 01.

Civilek Napja

Az 1994-ben alakult Civil Parlament 1997-ben február 1-jét jelölte ki a Civilek Napjává. Az eseményről elsőként 1998-ban emlékeztek meg.

Hír
2023. February 01.

Zajjal járnak a kivitelezési munkálatok

Az MVM Zöld Generáció Kft. beruházásában 15 db, 0,5 MW teljesítményű fotovoltaikus naperőmű létesül a Vértesi Erőmű területén. A kivitelezési munkálatokat várhatóan 2023. február 6-án kezdi az Electric Four Zrt.

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek