2015. február 12.

Elfogadva a „paneltámogatás”

Oroszlány önkormányzata döntött arról, hogy a 2015. évi költségvetésében 38 millió forintot különít el az oroszlányi társasházi és lakásszövetkezeti energiahatékonysági fejlesztések minél szélesebb körű megvalósítása érdekében.

A központi pályázathoz kapcsolódó kiegészítő önkormányzati támogatás mértéke pályázatonként a támogatás szempontjából elismerhető bekerülési költség 20 %-a, de lakásonként legfeljebb 200.000,- Ft. A központi pályázaton elnyerhető támogatás mértéke: legfeljebb az elismerhető bekerülési költség 50 %-a. A támogatás formája: vissza nem térítendő támogatás. Eredményes pályázat esetén a pályázat elbírálásakor feltételes támogatási ígérvényt állíthat ki az önkormányzat. Tényleges önkormányzati támogatásra abban az esetben kerülhet sor, ha a lakóközösség pályázatát az állami költségvetés is támogatja.

A benyújtott pályázatokat a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság bírálja el a rendelkezésre álló támogatási keret figyelembe vételével, miután a képviselő-testület február 10-i ülésén igent mondott az előterjesztésre.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek