Közélet
2015. március 09.

Családok délutánja a betonban

Gyerekzsivaj fogadta már az aulában is az érkezőket vasárnap délután a művelődési központban a Civileké a ház soros eseményén. Az asztalitenisz mellett csocsó és egyéb asztali játékok is várták a fiatalokat, de az igazi csemegéket az emelet rejtette.

A múlt század húszas, negyvenes éveit idéző jazz coctail bár várta a különlegességre vágyókat alkoholos és alkoholmentes italaival, a legkisebbek a játszóházban múlatták az időt, a nagyobbak az ügyes kezek kuckójában, a lányok az arcfestésen változtathatták meg külsejüket, s persze sokakat vonzott az agyagozás, a süteménykóstoló és az élő bábszínházi előadás is.

A programsorozat harmadik napját az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvózenekar nőnapi koncertje zárta.

Bár már megírtuk, de talán nem árt felidézni: Hétfőn délután a civil szakmai nap keretében rendezik meg a „Hölgyklub”-ot, valamint a “Nők a közösségekben, nők a közösségekért” fórumot. Kedden egészségnapra és különböző ingyenes vizsgálatok elvégzésére nyílik lehetőség, míg a Bányász Klub a Járási Nyugdíjas Klubtalálkozónak ad otthont délután. Szerdán az Oroszlány Barátainak Köre elnevezésű közösség tartja éves közgyűlését, a csütörtöki konferencia témája pedig A nők helyzete a mai magyar társadalomban címet viseli. A pénteki kulturális maratont követően, szombaton a Komárom-Esztergom Megyei Gyermek Néptáncfesztiválra és a zárógálára kerül sor a művelődési központban, ahol egy híján húsz program várja a XIX. Civileké a ház vendégeit.



Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek