Mozaik
2015. április 07.

Felhívás

2015. április 01-től nyílik lehetőség a területalapú, valamint további, több mint 30 jogcímhez – beleértve az állatok után járó támogatásokat is – kapcsolódó támogatás igénybevételéhez szükséges egységes kérelem benyújtására. A támogatás feltétele, hogy a mezőgazdasági termelő június 9-én összesen legalább 1 hektár nagyságú támogatható földterülettel jogszerű földhasználóként rendelkezzen.

A benyújtás határideje a jogszabály alapján 2015. május 15. Aki május 15. után nyújtja be kérelmét, annak munkanaponként egy százalékkal csökken az elfogadott támogatási összege. 2015. június 9. után beérkezett kérelmeket az MVH, érdemi vizsgálat nélkül elutasítja. A kérelmeken módosítást a jogszabály szerint május 31-ig lehet elvégezni. Május 31. és június 09. között munkanaponként egy százalék támogatási összeg csökkentésével jár a módosítás.

Kérem, hogy a rövid benyújtási határidő, továbbá az új, zöldítési elem miatt a kérelem benyújtásával kapcsolatban minél előbb keresse fel a falugazdászát időpont egyeztetés végett! A kérelem beadásához feltétlenül vigye magával az MVH-tól kapott jelszavát, mert ennek hiányában a kérelem benyújtása nem lehetséges!

Szilágyi Norbert
falugazdász
+36 (30) 411 5813


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek