Hír
2015. április 21.

Kipróbáltuk, működik!

Tíz napig ingyenesen letölthetővé tette iGO navigációját okostelefonokra az NNG. Az app a legfrissebb Magyarország-térképet is tartalmazza.

Az iGO navigáció legelső verzióját 4 programozó fejlesztette ki egy kis budapesti lakásban – innen indult hódító útjára 2005-ben. A program kiadásának 10, éves évfordulója alkalmából az NNG tíz napra ingyenesen letölthetővé tette limitált kiadású, születésnapi iGO navigációját. A SzülinApp iPhone 4S és újabb iPhone-okra, iPadre, valamint androidos telefonokra és 7 hüvelyknél nem nagyobb androidos táblagépekre tölthető le.

Az alkalmazás olyan alapvető navigációs funkciókat kínál, mint az alternatív útvonalak, parkolási lehetőségek, és az automatikus újratervezés. Egyik legnagyobb előnye, hogy használatához nincs szükség internetkapcsolatra. Az offline alkalmazás nem fogyasztja a mobil adatforgalmat, és olyan területeken is működik, ahol nincs térerő. A SzülinApp alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból, illetve Google Play áruházból 2015. április 20. és 29. között.

IGO 10 SzülinApp

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek