Közélet
2015. április 23.

Ülésezik a testület

Ismét közel kéttucat napirendi pont megtárgyalása vár kedden (28-án) az oroszlányi döntéshozókra azt követően, hogy tájékoztatót hallgatnak meg a két ülés között történt fontosabb eseményekről, a hozott döntésekről, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Többek között átfogó értékelés hangzik el a helyi önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásról, rendőri tájékoztató a település közbiztonsági helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az azzal kapcsolatos feladatokról, valamint az OKÖ Zrt. helyzetéről.

A képviselő-testület megvitatja a 2014-2019-es időszakra vonatkozó Gazdasági Programot, a tavalyi évi ellenőrzési terv teljesítését, és dönt a „Hitelfelvétel a Krajnyik Akác András Sportcsarnok fejlesztésének részleges finanszírozása céljából” tárgyú közbeszerzési eljárás megindításáról. Szintén kedden tárgyalja a grémium a polgármester illetményének emeléséről szóló javaslatot, ami a többi előterjesztéssel együtt megtalálható a város weboldalán az Önkormányzat>>Képviselő-testület>>Testületi ülések menüpont alatt.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek