Sport
2015. július 15.

Masters és vidékbajnokság

Népes mezőny gyűlt össze az elmúlt hétvégén az idei Masters Magyar Bajnokságon. Hatvannyolc egyesület, illetve szakosztály ezerötszázhatvanhárom nevezést adott le, és vágott neki az 500 és 200 méteres távoknak kajakban és kenuban. A verseny és a sportág legidősebb versenyzője, a Budapesti Honvéd kilencvenéves Varga Feró bácsija is teljesítette a távot három perc, négy másodperc alatt.

A VÉRT S. E. kajakszakosztálya tizenhárom versenyzővel vett részt a bajnokságon és százöt pontot gyűjtött össze. Ehhez a pontgyűjtéshez Simon Csilla öt arany, Német Dávid négy arany egy ezüst, Nagy Viktor négy arany egy ezüst, Cserjés Károly két arany egy ezüst, Molnár Bence egy arany, Molnár Csaba, Benkő Csaba, Péterfi József, Sipos András egy-egy bronzéremmel járultak hozzá.

Érmes helyezések tekintetében a VÉRT S. E. kajakosai 16 arany, három ezüst és négy bronzéremmel zárták a viadalt.

Egy héttel a masters futamok előtt szokás szerint népes mezőny gyűlt össze a vidékbajnokságon is. Ötvenhét szakosztály összesen háromezer nevezést adott le. A verseny három napján általában 8: 30-tól a késő délutáni órákig zajlottak a futamok. A VÉRT S. E. kajakszakosztálya harmincegy fővel vett részt ezen a versenyen. A kajakosok nevezési száma hetvenhat volt.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek