Sport
2015. október 04.

Magabiztos győzelem az első hazai bajnokin

Jó felfogásban kezdtük a mérkőzést, védekezésben kontrolláltuk a játékot, támadásban szépen ment a labda, megvoltak a helyzeteink.

Mikor belerotáltunk, néhány játékoson a megilletődöttség jelei látszottak, és teljes lefagyás volt mind támadásban, mind védekezésben. Ennek, és pár buta, felesleges faultnak köszönhetően visszahoztuk az ellenfelet a meccsbe.

Második félidőre mindenki átesett a "tűzkeresztségen", megtaláltuk a saját ritmusunkat és fizikálisan kezdtük felőrölni az ellenfelet. Ekkor, más választásuk nem lévén, folyamatos reklamálással megpróbálták kizökkenteni a játékvezetőket, ami sajnos sikerrel is járt, és 1-2 játékosunk is partner volt ebben. A jövőben ezt sokkal fegyelmezettebben kell kezelni, és csak magunkkal foglalkozni.

Vavra András: „Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, kellemetlen stílusú csapat a Pápa, főleg így szerkezet nélkül, amire nehéz készülni. Tele vannak A-csoportot megjárt, minden hájjal megkent játékosokkal, akik tudják, hogy kell a hibáinkat megbüntetni. A lényeg, hogy végül magabiztosan hoztuk a mérkőzést. Ki kell javítani a hibáinkat, sok munka vár még ránk. Gratulálok a csapatnak! Hajrá OSE!”

OSE Lions – Concordia Motax KC Pápa 81-66 (23 - 17, 30 - 17, 8 - 15, 20 - 17)
Helyszín: Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, Oroszlány Vezette: Goda, Dernei, Bátovszky OSE: Wehner 18/6, Tanács 16, Bocsárdi 5, Kiss 12, Hadnagy 5/3 Csere: Burai -, Gorzsás 14, Ughy 3, Zrínyi -, Lakosa 8 Edző: Vavra András Jók: Wehner, Tanács, Gorzsás


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek