Sport
2015. október 23.

Nagy zakó az U19-nek

Az elmúlt vasárnap az OSZE felnőtt, és U19-es csapata idegenben lépett pályára a Lábatlani SE vendégeként. A felnőtt gárda sajnos 3–2-es vereséget szenvedett a tabella 2. helyén tanyázó, eddig veretlen ellenfelétől. A hazai csapat a mérkőzés 89. percében tudta csak a maga oldalára billenteni a mérleget, mikor is 2-2-es állásnál sikerült betalálniuk. Az OSZE felnőtt együttese a 12. jelenleg a bajnokságban.

Az U19-es fiatalok 10-0 arányú vereséget szenvedtek a tabella első helyén álló házigazdától, amivel az utolsó helyen állnak. Bognár Attila Tamás, az U19-es csapat edzője a következőképpen látta a mérkőzést: „Sajnos a hétvégi mérkőzésen nem a mi akaratunk érvényesült, és a jobb erőkből álló hazaiak megérdemelten nyertek. Több hiányzó is volt a kezdő keretből, és ez erősen meghatározta a mérkőzés menetét. Dolgozunk tovább és remélem a hétvégén sikerül javítanunk.”

A Megye III-as csapat haza pályán a Csémi SE VASÉRT-et fogadta. Az OSZE már az első félidő végére 0-2-es hátrányba került. A második félidőben a vendégek további két góllal növelték előnyüket, így a lefújásig 0-4 –re módosult az eredmény.

A szakosztály U14-es, és U16-os gárdája idegenben lépett pályára, ahol a vendéglátó a Tatai AC volt. Az U16-osok 8-1–es vereséget szenvedtek, jelenleg a tabella 8. helyén állnak, míg az U14-es csapat 2-2-es döntetlent ért el a második helyén álló tatai gárda ellen. Az OSZE U14 ennek ellenére vezet a bajnokságban.

Juszkó József edző a következőket nyilatkozta a mérkőzésről: „U14-es csapatunk soros ellenfele az a Tata volt, amely eddigi összes meccsét megnyerte úgy, hogy még gólt sem kapott! A mérkőzés ennek szellemében folyt, érződött mind a két oldalon, hogy kicsit tart a másiktól. Aztán egy rossz helyezkedés a védelmünknél, illetve egy eladott labda és mindjárt 2:0 volt a tataiaknak! Szerencsére nem estünk pánikba, és az első félidő utolsó percében szépítettünk! A szünetben sikerült annyira felhergelni a csapatot, hogy szinte végigtámadtuk a második félidőt, aminek meglett az eredménye, hiszen az utolsó előtti percben kiegyenlítettünk! Ha kicsit pontosabbak vagyunk a befejezéseknél, akkor még is fordíthattuk volna, de ez így is megfelelő eredmény! Nagy- nagy gratuláció a srácoknak azért, mert nem adták fel, mentek tovább és mindent megtettek, hogy számunkra kedvező eredmény szülessen!”


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek