Sport
2015. október 29.

Hazai pályán fogadták az ellenfeleket

Itthon tartotta a 3 pontot az OSZE felnőtt csapata, 2-0 arányú győzelmet aratva a hétvégén. A Banai KSK ellenei mérkőzés 4. percében Busai András juttatta vezetéshez a gárdát, majd a 23. percben Földi Bálint állította be a végeredményt. Ezzel a győzelemmel a 10. helyről várják a következő fordulót.

A mérkőzést Boros György, a felnőtt csapat vezetőedzője a következőképpen értékelte: „Azt gondolom a játékosaim ezen a hétvégén átérezték a győzelem fontosságát és maximálisan odatették magukat. Mivel hétről hétre valami okból kifolyólag egyre kevesebben vagyunk, így sosem tudunk ugyanazzal a csapattal kiállni. Nehéz a helyzet, de a Banai mérkőzésen nyújtottakért csak dicséret illeti megmaradt játékosaimat.

Az első félidőben nagyon fegyelmezetten, és nagy akarattal játszottunk, aminek hamar meg is lett az eredménye, a 4.-ik percben szerzett góllal. Ezután ha kicsit pontosabbak vagyunk, a befejezéseknél vagy ziccer helyzetekben jól döntünk, akkor hamar növelhettük volna előnyünket. A 23. percben meg is jött a második gól, igaz most pontrúgásból. A félidő végéig akadt még lehetőségünk, de kimaradtak, bár a Bana is elhibázott egy nagy lehetőséget. A 2. félidőben inkább a mezőnyben folyt a játék, többet birtokoltuk a labdát, helyzetekig el is jutottunk, de a befejezésben mindig hiba csúszott. Ez a játékrész inkább a játékvezető nagy hibáiról szólt és ez feszegette a két csapat idegeit egészen addig, míg a banaiak közül kiállított egyet.

Sajnos a rossz bírói döntések nagyon könnyen befolyásolni tudják a mérkőzés kimenetelét. Múlt héten a játékvezetők a győzelmet fújták ki a zsebünkből. Remélem, a srácok átérzik a szűk létszám adta lehetőségeket és rájönnek, hogy most csak ők vannak, és nekik kell megoldani a hátralévő mérkőzéseket minél nagyobb sikerrel.”

Az U19-esek is a Banát fogadta, és Molnár Csaba 43. percben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést. Bognár Attila Tamás, az U19-es csapat edzője a következőképpen nyilatkozott a mérkőzésről: „Alsóházi rangadó volt, megint temérdek helyzet kihagyásával, 7 kapufával és 13!!! 100 %-os ziccerrel. Remekül játszó csapatunk gólparádé helyett csak egyre volt képes, de azt kell mondanom, hogy teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Amennyiben sikerül helyzeteinket jobban kihasználni, akkor szép győzelmek várnak ránk. Gratulálok mindenkinek, mert végre elhittük, hogy van esélyünk, és tettünk is a győzelemért. Remélem a folytatásban több sikerünk is lesz!”

Az U16-os csapat katasztrofálisan gyenge teljesítményt nyújtva 0-17-es vereséget szenvedett a tabella 3. helyén tanyázó TASK csapatától. Az OSZE fiataljai jelenleg a bajnokság 8. helyét foglalják el. Szombaton a Kompánymonostori SE vendégeként igyekeznek javítani.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek