Sport
2015. november 30.

Szezont zárt az OSZE

Hazai pályán fogadta a Nyergesújfalu SE-t a felnőtt, és az U19-es csapat az őszi szezon utolsó fordulójában. Ezúttal mindkét csapatnak sikerült itthon tartania a 3 pontot.

A felnőtt csapat Mester Zoltán Péter, Kuzma Attila és Hideg Rihárd góljaival 3-1 arányban verte ellenfelét, míg az U19-es csapat Varga Dezső Bendegúz találatával, és Hideg Zsolt Dániel duplájával 3- 0 arányban diadalmaskodott.

A Megye III.-ban induló, még formálódó, erősen tartalékos második számú gárda Dunaalmáson vendégeskedett, és 6-0 arányú vereséget szenvedett.

Az U16-osok és U14-esek - a „szomszédvárba” - Kecskédre látogattak, és az oroszlányiak nagy örömére mindkét korosztálynak sikerült hazahoznia a 3 pontot.

Az U16-os együttes Becher János Márkó és Sztankó László István találatával 0-2 arányú győzelmet aratott, míg az eddig veretlen, listavezető U14-es fiúk 2–3 diadalmaskodtak. Hideg Szebasztián két, Rostás Patrik egy találatot könyvelhetett el a találkozón.

Bognár Attila Tamás, az U19-es csapat edzője: "A 15. forduló volt az őszi szezon záró akkordja, amire próbáltunk maximálisan felkészülni. A látottak alapján úgy érzem megérdemelt volt a győzelmünk, és ha kicsit jobban koncentrálunk, akár nagyobb arányú is lehetett volna. Végre betartották a fiúk a kért taktikát, és remekül alkalmazkodtak a nehéz talajhoz. Gratulálok nekik, és egy jó tavaszban bízva remélem, elérjük a kitűzött célt! Jó pihenést mindenkinek!"


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek