Közélet
2015. december 05.

Örökifjak programja

Miközben a főtéren és a művelődési központban egymást érik a színvonalas rendezvények, a borbálai közösségi házban is pezsgő élet folyt a héten, ami pénteken fejeződött be.

Az Örökifjak Klubjának programsorozata, a Szent Borbála Napok, kedden egészségnappal vette kezdetét. Vérnyomás és vércukor szint mérés, táplálkozási tanácsok, valamint reformkonyhai eszközök és ételek bemutatója várta az érdeklődőket.

Szerdán a Baba-Mama Klub tagjai jöttek össze, de gyermek szöszmötölőt is szerveztek a karácsony jegyében. Mindeközben készült az a tárlat, amelyen több mint egy tucat kiállító munkái, kézműves termékei kerültek a falakra, asztalokra.

Többek között Ackermanné Erzsike foltvarrásai, Danisné Éva só-liszt gyurmafigurái, Felföldiné Rózsika gobleinjei, Szalainé Borika festményei, Szegediné Magdi gobleinjei, Gocsikné Ági ajándéktárgyai, Hering Istvánné gyöngycsodi és Nádor Kati adventi koszorúi kerültek közönség elé.

Pénteken délután a Bányász Népdalkör műsora nyitotta az események sorát, majd Gyuga Mihály települési képviselő tartott Szent Borbálára emlékező előadást. A négynapos programot Farkas Etelka lelkész adventi gondolatai és harangjáték zárta a borbálai közösségi házban.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek