Sport
2015. december 07.

Harcos meccs volt

Jól kezdődött a pénteki hazai mérkőzés, minden a megbeszéltek szerint haladt, gyorsan megvolt az oroszlányi kosarasok előnye is. A beforgatást követően a "beugrók" lassabban vették fel a ritmust, következett pár védekezésbeli kihagyás, amit kihasznált a Veszprém, ezért zárult „csak" kilenc pont előnnyel az első negyed.

A másodikban mindent megpróbált az ellenfél, szigorítottak a védekezésen, plusz 1-2 hibás játékvezetői ítélet is borzolta mind a csapat, mind a közönség idegeit. Így is volt tartása az oroszlánoknak, plusz négy ponttal zárták az etapot.

A harmadik játékrészben tovább csökkent a különbség, egy pillanatra át is vették a vezetést a vendégek, de ez szerencsére csak pünkösdi királyságnak bizonyult. Újra összezártak a hazaiak, és visszaállították a félidei különbséget.

A záró felvonásban rettentő koncentráltan, fegyelmezetten játszott az OSE, támadásban rendre megtalálták a jó megoldásokat, amiket pontra tudtak váltani. A végén még minden mindegy alapon talált két palánkos hárompontost a Veszprém, emiatt nem lett 10 körüli a különbség.

Vavra András: „Nagyon harcos meccs volt, nem is lehetett más, 1-2 hibától eltekintve jól betartottuk a héten gyakoroltakat, ki támadásban, ki védekezésben tett hozzá többet, jó volt a kémia! Gratulálok a csapatnak, reméljük, most kezd beérni a munka gyümölcse! Köszönöm a játékosoknak és a közönségünknek, mindenki 100%-ot nyújtott ma!”

OSE Lions-HOYA Pannon Veszprém Egyetem 85-81 (30-21, 16-20, 15-16, 24-24)
Helyszín: Oroszlány (300 néző)
Vezette: Tőzsér, Gyuris, Csabai-Kaskötő
OSE: Wehner 16/6, Tanács 16, Vujovic 12, Kiss 18/3, Hadnagy 4,
Csere: Burai 11/3, Gorzsás 2, Ughy 6, Bocsárdi,
Edző: Vavra András

fotó: Kar-Ma


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek