Sport
2015. december 12.

Bukta

Sejteni lehetett, hogy egy nagyon harcos, igazi csapatként funkcionáló TF-hez érkezik az OSE szerdán, akikkel, ha az elejétől fogva nem veszik fel a kesztyűt, alaposan megszenvednek. Ennek ellenére nem volt elég kemény, fegyelmezett az együttes, sorra hozta a rossz döntéseket támadásban. Nem volt csapat, mindenki ment a saját feje után, és ez az egyénieskedés egy ilyen jól szervezett ellenfél ellen nem vezethetett máshova, minthogy -12 pont állt a negyed végén az eredményjelzőn.

A második felvonásban újra a múlt heti OSE volt a pályán, félidőre náluk volt a lélektani és számszerű előny is. Mégis indiszponáltan kezdték a 3. etapot, gyakorlatilag lenullázták addigi erőfeszítésüket, és 10 ponton felüli különbség alakult ki – nem ide.

A záró részben ismét ráztak magunkon egyet a fiúk, pillanatok alatt meccsben voltak, ismét nyitott volt minden. Azonban végjátékban, ahogy az ilyenkor lenni szokott, kaptak két elkerülhető hárompontost. Jöttek a taktikai faultok, a támadásokat nem sikerült pontra váltani, végül szépen lebüntetőzte a meccset a TF.

Vavra András: „Teljesen értetlenül állok a történtek előtt. Van olyan, hogy nem megy a támadás, de, hogy védekezésben, harcosságban nem teszünk meg mindent az elsőtől az utolsó percig, nem csúszunk-mászunk, teljességgel elfogadhatatlan! Gyorsan rendet kell tenni a fejekben, hogy ez többet ne fordulhasson elő. Elnézést kérek a mindig maximumon égő szurkolóinktól ezért a produkcióért a csapat nevében is! Kedden kötelező javítanunk!”

TF Budapest - Ose Lions 69-61 (19-7, 9-22, 24-10, 17-22)
Helyszín: Budapest (150 néző)
Ose: Wehner 2, Tanács 8, Vujovic 15, Kiss 10, Hadnagy 1,
Csere: Burai 6/3, Gorzsás 15/3, Ughy 2, Bocsárdi 2, Keller, Zrínyi
Edző: Vavra András
Jók: Burai, Vujovic, Gorzsás


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek