Kék hírek
2015. december 12.

Újra jöttek a trükkösök!

Trükkös csalásokra, lopásokra hívja fel az idősek figyelmét a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. Legutóbb egy tatai asszony figyelmét terelték el ismeretlen elkövetők.

Három férfi jelent meg a sértett tatai otthonában 2015. december 10-én 13 óra 30 perc körüli időben. Egyikük a házba is bement és a nála lévő négy darab 5.000 forintos bankjegy helyett egy 20.000 forintost kért az asszonytól. A hölgy segített, a szekrényéből elővette a spórolt pénzét és kicserélte a bankjegyeket. Pénztárcáját nem tette vissza a helyére, a polcon hagyta. Az ismeretlen elkövető pár perc elteltével visszatért és vizet kért a sértettől az udvaron talált locsolókannába. A tettes ezzel kicsalta az asszonyt a házból, így társa ez alatt észrevétlenül eltulajdonította a pénzt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy idegeneket ne engedjenek be otthonaikba. Ne beszéljenek idegenek előtt, nyilvános helyen magánügyeikről, hiszen ezeket az információkat a bűnelkövetők felhasználhatják.

Gyanús idegenek látogatása esetén jegyezzék meg személyleírásukat, gépjárművük rendszámát és mondják el a rendőröknek a 107-es vagy a 112-es segélyhívó számok valamelyikén!


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek