Tánc-Zene
2015. december 13.

Díjkiosztó és pánsíp koncert

Fátrai Márta, az Oroszlány Barátainak Köre elnöke köszöntötte elsőként szombat délután a 12. alkalommal megrendezett szeretetkarácsony programjának résztvevőit a művelődési központ színháztermében, de már ezen ünnepi eseményt megelőzően sem unatkoztak a főtérre kilátogatók, hiszen a szabadtéri színpadon a József A. iskola diákjai adták elő karácsonyi műsorukat.

Rajnai Gábor alpolgármester köszöntőjében arról szólt, hogy a karácsony olyan ünnep, ami mindenkié, hiszen bár jó érzés kapni, de még jobb, ha adni tud az ember másoknak. Ez lehet a szeretet alapja, és ez az önzetlen, segítőkész hozzáállás viheti előre a világot, a közösségeket, de a családokat is.

A műsort az idén megalapításának 55 éves jubileumát ünneplő Bakfark Bálint zene-, ma már művészeti iskola diákjainak produkciói színesítették, majd a civil szervezet által meghirdetett mézeskalácsok, adventi koszorúk és díszített fenyőfák versenyének díjátadójára került sor.

Közben a szabadtéri színpadon is lázas készülődés zajlott, ahol az adventi rendezvénysorozat szombati fellépője a nemzetközi pánsíp virtuóz, Kegye János volt, aki több év szünetet követően látogatott ismét Oroszlányba.



Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek