Önkormányzat
2015. december 15.

Újabb beruházások

Teljesen elkészült egy modern, nagy buszmegálló buszöböllel és hosszított felépítménnyel a BorgWarner Emission Systems előtt, és hasonlót telepítettek a Kecskédi utcában is – készített összefoglalót Németh Gábor alpolgármester azokról a közérzetjavító beruházásokról, amelyeket a napokban adtak, adnak át a városban, illetve amik a nagyberuházások részeként segítik az adott projekt elkészültét.

Befejeződtek a víztorony környékén az új közvilágítási hálózat kiépítésének munkái, a strandon pedig egy kút furása. Az új ökölvívó edzőterem kialakítása is célba ért, amelybe januárban szerelik be a szétszedhető, profi mobil ringet.

A sportcsarnok építkezésnél megérkezett az új E-On trafó, amit az OKSZÍK hátsó sarkánál telepítettek le. A beruházás jól halad rendszeres műszaki ellenőri koordináció, ellenőrzés mellett. Az idei évre vonatkozó, és feltétlenül elvárt bruttó 300 millió forintos ütem rendben megvalósult, így a Raiffeisen bank már ki is helyezte a hitelt, ami a pénzügyi konstrukció elengedhetetlen része.

A posta mögötti területeknél az új közvilágítási hálózat kiépítése zajlik és az E-On szakkivitelezője is felvonult a villamos munkák kapcsán, a mozinál pedig megkezdődött a nyílászárók bedeszkázása, ami a héten várhatóan teljes körűen befejeződik.

Az ipari parkban is zajlik az élet: a Bebusch új csarnokot épít, aminek terület előkészítési, alapozási munkáit végzik a szakemberek.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek