Közélet
2016. March 13.

Elismerés a hölgy aktivistáknak

Virággal és üdvözlőkártyával fogadták szombaton délután a Bányász Klubban az oroszlányi Bányász Nyugdíjas Szakszervezet hölgytagjait, akik nőnapi ünnepségre kaptak meghívót.

Lazók Zoltán polgármester, Eichardt János a közösség vezetője, Hámori István, a Bányamunkás című lap főszerkesztője, valamint Illés Róbert, az OBEDSZ elnöke üdvözölte és köszöntötte a jelenlévőket, köztük a Mór-Pusztavámról, Várgesztesről és Vértessomlóról érkező tagtársakat.

Mint azt a településvezető elmondta: minden férfi életében meghatározó szerepe van a nőknek, hiszen életünk döntő pillanataiban mindig mellettünk állnak nagymamaként, anyaként, feleségként, barátként, megértő társként. Ők teszik szebbé mindennapjainkat, kedvességük, gyengédségük, gondoskodásuk nélkül nem lenne teljes az életünk. - Nőnap alkalmából tisztelettel köszöntjük most őket abban a reményben, hogy nemcsak ma, hanem az év minden percében érzik majd szeretetünket és megbecsülésünket, az enyémet biztosan – fogalmazott Lazók Zoltán.

Az ünnepi gondolatokat követően Illés Róbert Kamper Veronikának közösségi munkája elismeréseként a BDSZ elnöki oklevelét adta át. Két szakszervezeti bizalmi, Talabér Eleonóra és Hoffmann Erzsébet tevékenységét az OBEDSZ elismerő oklevelével jutalmazták.

A protokolláris eseményeket követően a délután további része a közös szórakozás, ismerkedés, a régi emlékek felidézése jegyében telt, amihez a Flepp együttes szolgáltatta a muzsikát.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek