Sport
2016. március 29.

Menetelnek a focisták

Alaposan megijesztette szurkolóit az OSZE labdarúgócsapata vasárnap, ugyanis rögtön a kezdés után, a hatodik percben egy könnyelműsködést követően gólt kapott. Mindez azért is meglepő volt, mert a tavaszi forduló négy meccséből eddig három alkalommal öt-öt góllal terhelték meg az ellenfél kapuját, a legutolsón pedig hárommal.

A szünetig nem is változott az eredmény, ment az adok-kapok (alkalmanként labda nélkül is), és néha olyan érzése volt a nézőnek, hogy egyérintő bajnokságot lát.

A szünetben Sallói István elnök társaságában Lazók Zoltán polgármester felkereste az öltözőben a játékosokat, s gratulált a tavaszi meneteléshez. Hogy volt-e ennek szerepe, nem tudható, de egy teljesen más Oroszlány lépett műfűre a folytatásban, amelyik pillanatok alatt lelépte az Ácsi Kinizsit.

Sallói István a célokat ismertetve elmondta: szeretnének a tavaszi sorozat meccsei alapján az első négyben végezni a szezon második felének eredményei alapján, és akkor jövőre talán megvalósulhat a nagy vágy, az NB III.

  • OBSK Oroszlány-Ácsi Kinizsi 3:1
  • Vezette: Miráki Gábor
  • Hazai góllövők: Kuzma Attila, Fodor Martin és Járóka József Mátyás

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek