Hír
2016. december 12.

Grincs karácsonyra

Kimondhatatlan boldogságot okoztak a Silhouette balett fiataljai hétfőn délután a művelődési központban, ahol a Grincs című darabbal örvendeztették meg a város hátrányos helyzetű gyermekeit.

Mindenki karácsonya címmel rendezi meg hosszú évek óta a városi vöröskereszt ezt a programot. A szervezők az intézmények pedagógusainak segítségével választják ki azt a szerencsés háromszázat, akik meghívót kapnak az eseményre.

A gyerekeket Lazók Zoltán polgármester is üdvözölte, aki a szeretet ünnepének közeledtével arra hívta fel ifjú hallgatói figyelmét, hogy nem a drága ajándékok jelentik szeretetünket, hanem hogy önmagunkból mit adhatunk önzetlenül. Az ember az, aki igazi harmóniát tud teremteni belső világában, saját lelkében és a maga környezetében, mindenekelőtt családjában, és amit talán kisugározhat a barátok felé is.

- Éljetek úgy, hogy szeretettel viseltessetek embertársaitok iránt, hogy életetekben ne legyen helye a haragnak és a gyűlölködésnek – mondta a település vezetője, majd kihunytak a fények, és kezdetét vette a kislány, Cindy története, aki elhatározza, megszeretteti Grinccsel a mogorva zöld szörnnyel a karácsonyt.

Az ünnepi műsort követően aztán hamar gazdára talált az a 300 ajándékcsomag is, amiket a vöröskereszt aktivistái állítottak össze az önkormányzat anyagi támogatásával.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek